(FINNISH) Iltapäivä Rustin kanssa

Oletko kiinnostunut oppimaan Rust-ohjelmoinnin perusteet? Onko yrityksessänne harkittu Rustin käyttöönottoa, mutta tarvitsette tiivistä johdatusta kielen pariin?

Loppuvuodelle 2023 on vielä muutamia slotteja jäljellä!

Ruosteinen sarana ladon ovessa

Ovi Rustin maailmaan aukeaa tästä!

Millainen valmennus on kyseessä?

Iltapäivä Rustin kanssa on kolmen tunnin kokonaisuus, jossa tutustutaan Rust-kielen olennaisiin ominaisuuksiin, laitetaan työkalut kuntoon ja tehdään saman tien pari ohjelmaa. Tarkoituksena on, että tämän jälkeen ohjelmistosuunnittelijalla on valmiudet Rustin käyttöön ja sen soveltamiseen omassa projektiympäristössä.

Kyseessä ei ole koulutus, jossa kouluttaja luennoi, vaan valmennus, jossa valmentaja valmentaa. Eron huomaa lähestymistavasta: valmennuksessa otetaan huomioon osallistujien tilanne ja tarpeet, ja siksi osallistujia voi olla vain rajattu määrä.

Kenelle valmennus sopii?

Valmennus sopii ohjelmistokehittäjille ja ohjelmistosuunnittelijoille, joilla on jo kokemusta lausekielisestä ohjelmoinnista sekä mahdollisesti myös olioperustaisesta ohjelmistokehityksestä.

Valmentajanasi Rustin maailmaan toimii Jere Käpyaho, jolla on pitkän ohjelmistokehityskokemuksen lisäksi myös jo kolmen vuoden kokemus (ja sen myötä syntynyt näkemys) Rust-ohjelmoinnista. Hän tulee paikalle ja ottaa oman koneensa mukaan, ota sinäkin (macOS, Linux tai Windows).

Ohjelma

fn main() {
    println!("Hyvää iltapäivää!");
}

Valmennusiltapäivän ohjelma:

Suositeltu ajoitus: nimen mukaisesti iltapäivällä kello 13-16, tai vaihtoehtoisesti myös aamupäivällä kello 9-12 sopimuksen mukaan.

Hinnat

Iltapäivä Rustin kanssa -valmennuksen hinnat:

Osallistujien määrä on rajoitettu, koska valmennuksiin sisältyy henkilökohtainen opastus. Hinta määräytyy ennakkoon ilmoitettujen osallistujien määrän mukaan. Osallistujille toimitetaan etukäteen materiaalia elektronisessa muodossa.

Mikäli haluat valmennuksen paikan päällä muualla kuin Tampereella, hintaan lisätään matkakulut. Myös etävalmennus onnistuu esim. Teamsin tai Zoomin kautta, mutta se ei ole yhtä tehokasta ja tuloksekasta, koska mahdollisuus kunnon henkilökohtaiseen neuvontaan jää silloin puuttumaan.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja varaa Jere yritykseesi kertomaan olennaiset asiat Rust-ohjelmoinnista: mitä, miksi ja erityisesti miten. Ajankohtia on loppuvuoden 2023 aikana vielä rajoitetusti saatavilla! (Valmennukset jatkuvat keväällä 2024.)

Yhteydenotot: